Sa har fixar du Facebook-dateringar som ej dyker upp

Enkla metod att fixa Nintendo-switch som inte laddas

En av de senaste tillaggsfunktionerna kungen Facebook ar Facebook Dating. Med Facebook-dejting kommer du att ses manniskor och pro vissa ar chansen att det till och med kan begynna ett karleksforbindelse med dem du inneha gemensamt med att hantera din dejtingsprofil.

Att hantera den nya funktionen kraver blott att du ar inloggad pa en enda e-postadress men du skapar en ny profil som kommer att anvandas forut dejtingtjansten. Efter att du inneha skapat din speciell Facebook-dejtingsprofil som givetvis ar separat fran din udda huvudprofil, kommer brukare att foreslas for dig eller kan finn dig baserat pa dina intressen, plats och preferenser. Aven ifall du nagon stig ar hagad av en viss person, behover du ej vanta pa att personen ska na ut till dig utan du kan ga av stapeln na ut till dem forst.

Samt om den nya funktionen ar en bra funktion darefter den lanserades finns det tillfallen da vissa problem kan uppsta som vi kommer att ta av med idag. I den arme senaste delen fran var felsokningsserie hittar du losningar som ar enkla att sluta upp bakom som kan hjalpa till att fixa Facebook-dejtingsappen som ej syns.

Varfor Facebook Dating ej visas

Det finns manga faktorer som kan orsaka just detta problem i denna nya sociala medietjanst, det kan bero kungen tvenne fran darnast skal: En: du anvander ej Facebook-appen och tva: du ar under 18 ar. faktum att nagon person under 18 ar ej kungen nagot fason kan skapa sitt eget konto, det finns foga vi kan handla at det. Men om du ar aldre an 18 ar ar den enda losningen gallande problemet att ladda ner appen pa dina Android- eller IO-enheter pro att atnjuta access till Facebook Dating.

Sa arme fixar du Facebook-dejtingar som inte dyker upp i Facebook-appen

Ifall du inneha problem med Facebook Dating som att inte visas kungen din forband plikt du foreta darnast enkla losningar pro att fixa det:

Forst: Uppdatera Facebook App for att fixa Facebook Dating visas ej

Nog ar Facebook-appen ej den senaste versionen och det ar pa grund av dating ej fungerar, du tvingas kanske fornya Facebook-appen till den tillgangliga senaste versionen. Klicka blott pa fliken fornya forut att initiera. Du kan ocksa valja att selektera den automatiska uppdateringen for din Android- eller IO-enhet. Test att avsyna ifall dejtingsfunktionen ar allman kungen din grupp och fungerar adekvat.

Pro det andra: Kontrollera internetanslutningen

Om du oppnar Facebook Dating-appen som ar ansluten till ett Wi-Fi-natverk och fortfarande har problem med Facebook Dating kan du behova avsyna din internetanslutning och testa fixa den. Kanske ar din forbindelse sakta eller inte stabil darfor din nuvarande placering. Men om du ar ansluten till din dataplan kan du avsyna ditt natverk och kika ifall det finns problem som ledning deras anslutning.

Tredje: Aktivera Facebook-appaviseringar

Ifall appaviseringar har stangts fran eller inaktiverats, kika till att Facebook ar undantaget fran listan, eller sa kan du prova aktivera upprepa http://www.lovingwomen.org/sv/blog/mexikanska-datingsajter Facebook-appaviseringar for att kunna begagna Facebook Dating-tjansten.

Fjarde: roja cache kungen din telefon

Pro att appar amna klara av koras snabbare. din nalle lagrar data fran apparna. Men det finns tillfallen dar den lagrade informationen blir skadad och orsakar att appen slutar fungera korrekt. Att gallra cacheminnet gallande din mobil kan stundom losa detta. Forsok att avsyna om dejtingsfunktionen redan visas pa din division och fungerar adekvat.

Femte: avsyna om Facebook inte ar deprimerad

Avsyna ifall det finns andra konsument som inneha problem med Facebook-appen, ifall det ar missmodig ar det enda sattet att producera detta ar att helt spartanskt vanta gallande att den amna rulla upprepa

Sjatte: Avinstallera och installera om Facebook-appen

Ibland loser avinstallation och ominstallering fran appar kungen din Android- och iOS-enhet eventuella konflikter som uppstar med appen. Kungen det sattet far du aven en ny och uppdaterad version forut att kunna konsumera dejtingsfunktionen. Belastning helt enkelt pa avinstallationsfliken gallande din transportabel.

Sjunde: Kontakta Facebooks hjalpcenter

Ifall du efter att ha foljt de namnda losningarna och fortfarande ej kan kika dejting kungen Facebook kungen Facebook kan du langa ett direktmeddelande till Facebooks tekniska supportteam via deras Facebook-webbsida. Du kan handla detta med din Android- eller iOS-enhet eller dator. Kompression bara gallande Facebooks hjalpcenter kungen webbplatsen.