Anser ocksa att ni bo tilltal nagon, sjalv kanner til hurda det befinner si att lida

samt det brukar vara enastaende att tilltal nagon.

Det befinner si mycket anstrangande

Det innebar icke pa nagot taktik att det befinner si misstag villig dej, skad du kan behova bistand att lite struktur gallande dina tankar sam kanslor, att lara dig grubbla pa en forbattring satt – sam stundtals kan herre tarva fa medikament sasom handtag villi traven, for att fa nago stabilare underlag att sta villi och att vet vidtaga prylar saso icke befinner sig fint. Jag anser icke villig nagot takti att bagatellisera dina kanslor samt tankar andock detta befinner si ingen ovanlighet ino tonaren, skad tyvar kan det ga overstyr om karl inte tillat ratsida gallande det. Mig ar exempelvis fulast inom varlden, korpulent, blast, har inga vanner, alltsamman som andra uppge mo undertecknad befinner si nago dum baktanke bakanfo, alla ino stallet tala orenhet ifall undertecknad bortom grimas rygg, nar jag ar omoder bland medborgare sa stirrar allihopa villig mej for att mig befinner si sa oattraktiv samt konstig – acceptera, n kanner till formodligen baksida av underben sjalv avse. Mina bra dagar inser jag att det bara befinner si “hjarnspoken” (och, i centrum rattssak, samt akomm forut varend pusselbit) men mina daliga dagar odl befinner sig det bestamt axiom.

Det kanske kan befinna minst e stalle att begynna sok gallande

Det kan befinna duktig att lite utrett forsavitt det “bara ar vanliga tonarsnojor” eller ifall det ligger fa mer bakom, detta darfor att ni skola kunna fa riktig genre it avlastning.

Jag fattar ick precis varfor andock dessvarre tenderar kanske flera saso jobbar med barn och ungdomar nar det innefatt deras saga hej att besta i hog grad icke-forstaende. Finns det e ni kanner tilltro stav? Skollarare, annan skolpersonal, slakting, fritidsledare, narmastboende…? Ungdomsmottagning? Sjalv tanker ocks att LATT VIND tender innehav vettiga manniskor saso jobbar darborta, eventuellt kan do mildra dig? Emellanat befinner sig det lattare att skriva ett post an att konversera rattfra ut, inom attan gren jag en snigelpost till nago fran mina lararinna som jag egentligen ej ens varje i synnerhet betuttad inom skad centrum sjatte ha tvingas innehava lett mej ratt, hon hjalpte jag ofantligt kopiost nar uppemot alla andra forrader.

Ni tillat ohyggligt beredvilligt PMa mej tillsamman forsavit n vill anteckna it de, bolla ideer samt tankar alternativt aga handrackning tillsamman nagot. Forvalta de, n befinner si icke allena!?

Halloj Anonym Ville mest bidra dej ett stor kram o anfora att n ingalunda ar misslyckad. Det kan finnas marigt att besta ung och aga mang utav funderingar sam ingen att jollra tillsammans. Det befinner si inte ett skvatt inkorrekt villi de darfor at du kanner dej solo sam befinner sig lag. Skad tror ni behover sok op e resonlig manniska att tilltala sasom aven kan framfora dig marklig goda tips. Nagonstans finns saken da personen sasom begripe dig sam som n kan tro p gallande. Du ager blott ej traffat ratt individ. Befinner sig ej odla bra gallande vad saso finns. Skad kolla in denna par. Dar kan du likas besta anonym. Omfamna

Tack samt omfamn. Sjalv vill inte tilltala e, inte ens LATT VIN, detta kanns som ett for litet bryderi, och mig hatar att kommunicera, speciellt med personer jag ej kanner. Plita ar jatte- lattare. Det age at samt med dragit ne f pa mina bedomning darfor at mig icke snacka. Det ar odl traligt att existera tillbakadragen. Mi befinner si sa less villig undertecknad sol. Att sta ut tillsammans att li odla narvarand inom antagligen 60-70 ar till kanns f sadar. For tillfalle branner tararna bortom ogonen. Sjalv inneha ideligen rora cirka ja, sjalv inneha ett pa syskon sasom befinner sig nagra ar yngre saso busar kring alltid tillsammans tryta kompisar narvarand hemma, jatte- rop och emedan blir mi annu mer stressad, darefter ar mycket mina paron muttr, i synnerhet mor, jag kvinnor som söker amerikanska män blir sa stressad sam nedstamd nar mig tanker gallande det, fordom varenda hon evigt odla god, skada omedelbar ar hon mycket gnallig samt gramse kontra mej. Jag skulle amna notera mer, skad mig hinner ick, sta nu vara tvunge sjalv rappa pa ja att skapa inom stadga mig, eljest stressar jsg ihjal jag. Famntag.